Köpvillkor

Priser
Priserna på Anna & Ivan webbshop är angivna i svenska kronor. Vi reserverar sig för eventuella faktafel när det gäller varans pris.

Frakt
På alla beställningar tillkommer fraktkostnad 59 kr. inklusive Moms.

Ångerrätt och öppet köp
Du som konsument har alltid rätt att ångra ditt köp inom 30 dagar vid beställning via www.annaivan.nu. Ångerrätten gäller inte köp som har samband med av dig bedriven näringsverksamhet. Ångerfristen gäller från den dag du mottagit varan. Vi förbehåller sig rätten att göra värdeminskningsavdrag i det fall du har använt varan i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att testa varans egenskaper och funktion. Efter retur kontrollerar vi om varan har använts på ett sådant sätt. Prisavdraget bestäms i varje enskilt fall beroende på vilken typ av vara som du har köpt samt vilken värdeminskning som har uppstått på grund av hanteringen.
För utnyttjande av ångerrätten kontakta oss via e-mail vitaliya74@gmail.com eller via telefon +46 73 915 91 88, +46 73 663 60 88.

Reklamation
Är varan trasig eller felaktig när den anländer till dig har du ett års reklamationsrätt.

Personuppgifter
MIR International AB är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter som samlas om dig som kund. Som kund i Anna & Ivan webbutik godkänner du att MIR International AB lagrar och analyserar dina personuppgifter, dina köp och dina interaktioner med webbutiken. Det gör vi för att kunna leverera ordern till dig och ge dig bästa möjliga service. Uppgifterna används för att administrera kundrelationen (t.ex. leveransinformation till dig samt bedrägeribekämpning) samt för marknadsföringsändamål. Personuppgifterna används endast av MIR International AB och kommer inte att lämnas ut till tredje part.