Varukorg      Till kassan            

Köpvillkor

Anna & Ivan Design – ett varumärke från MIR International AB.

Priser
Priserna anges i svenska kronor (SEK) inklusive mervärdesskatt (moms).

Porto och leverans
Köparen betalar fraktkostnad 59 kr per beställning. Leveranstid – max två (2) arbetsdagar.  Inköp levereras med DHL.

Ångerrätt
14 dagars ångerrätt gäller. Ångerfristen räknas från dagen för mottagande av leverans. Du kan ångra ditt köp genom att skicka ett e-postmeddelande till MIR International AB. I meddelandet måste du ange ditt fullständiga namn, adressen, datum av inköp, beställningsnummer, varor och deras antal.

Ångerrätten gäller om varan är oanvänd och oskadad.

När vi fått tillbaka varan och konstaterat att den är oanvänd och oskadad, återbetalas det belopp du betalt för varan förutom fraktkostnaden och eventuell administrativ avgift inom 14 dagar.

Om du utnyttjar din ångerrätt och returnerar varan, står du själv för frakten och transportrisken. Notera kolli-ID på paketet som du sänder i retur till oss och be om kvitto.

Fellevererad eller defekt produkt
En produkt som är fellevererad eller defekt vid leveranstillfället ska anmälas omgående till MIR International AB. Vi tar emot felanmälan och återkommer med returanvisningar. Produkten ska returneras i det skick den mottogs, med bifogad skade- eller felanmälan. Vi ersätter produkten med en felfri och korrekt vara. MIR International AB står för kostnaderna vid omleveranser.

Ett års garanti
MIR International AB säljer samtliga produkter med ett års garanti.
Produktgarantin täcker endast ursprungliga fel, d v s tillverkningsfel som fanns på produkten vid leverans. Tillverkningsfelet ska konstateras av MIR International AB och kunder erbjuds en kostnadsfri reparation alternativt en ny produkt. Garantin gäller inte när köparen har orsakat skadan eller felet själv. Garantin gäller inte felinställda produkter, produkter som har använts på fel sätt eller vid egen förändring av produkter.
Faktura gäller som garantibevis.

Reklamation
Enligt konsumentköplagen har konsumenter 3 år reklamationsrätt. MIR International AB har som policy att följa Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer vid eventuella tvister.

Beställning utanför Sverige / Orders outside Sweden
För beställning till övriga länder än Sverige, kontakta oss via e-mail.
For orders to countries other than Sweden, please contact us by e-mail.

Personuppgifter
Genom er beställning samtycker ni till att MIR International AB lagrar och använder uppgifter om era inköp samt de kontaktuppgifter ni lämnar. Uppgifterna lagras och används för att förbättra vår verksamhet och ge bästa möjliga service till våra kunder.
MIR International AB förbehåller sig rätten att kontakta sina kunder med information och marknadsundersökningar, om ingen skriftlig invändning har inskickats.
MIR International AB garanterar att era personuppgifter behandlas med största försiktighet och endast används internt. Vi kommer inte att vidareförmedla era uppgifter till tredje part annat än om detta följer av lagstiftning.